Over Suzies

De gezelligste momenten beleef ik aan tafel!

Aan tafel genieten van mooie mensen, mooie gesprekken en heerlijke kazen dat zijn voor mij kleine feestjes. Wie ben ik? Ik ben Suzan, maar noem me maar lekker Suus. Trotse mama van 3 zonen en samen met mijn man heb ik een hele leuke kaaswinkel in hartje Houten-Zuid. Waarom? Ik vind het heerlijk om te ondernemen, mensen te inspireren en adviseren en ben gewoon dol op kaas. Kaas in alle soorten, maten, leeftijden en ook voor ieder moment; ‘s morgens op mijn crackertje, tussen de middag op een krentenbol of tosti, een paar blokjes ‘s middags tegen de trek of bij de borrel, ik kook er graag mee en smul van een kaasplankje toe. Oh en ‘s nachts kun je me wakker maken voor rauwmelkse lepelkaasjes en dan zonder lepel :-P. Kaas verveelt me nooit! Mijn tip:

quote21

Kazen met een verhaal zijn voor mij extra speciaal
Ik heb een enorme kaasliefde voor de authentieke kazen en onbekendere pareltjes die op traditionele manier en met respect voor natuur, boer en dier worden bereid. Ik zie, ruik en proef de ambacht. Ik graaf graag in hun verleden want ik ben dol op hun geschiedenis, verhalen en legendes. Die verhalen deel ik graag en vol enthousiasme met jullie kaaslovers. Want soms ken je de kaas misschien al wel, maar het verhaal erachter niet of heb je de kaas nog nooit geproefd en dat vind ik dus echt een levensgroot gemis haha. Ik wil graag dat alle kaasliefhebbers en levensgenieters deze pareltjes ontdekken, de schoonheid ervan zien en ruiken en de verfijnde pure smaak proeven en hun verhalen lezen.
Maar ook neem ik je heel graag mee in het proeven zelf. Dat kan namelijk zoveel beter dan je vaak doet.. Ik laat je zien hoe je al je zintuigen kunt inzetten om nog veel meer smaak en beleving te ervaren. Zodat je zelf een echte “fijnproever” wordt en tonen/smaken zult herkennen en kunt benoemen, denk aan kruiden, room, aarde, bloemen, hout etc. Want dat proeft zoveel leuker en smaakt zoveel lekker.

En daarom is Suzies Cheesestories geboren; verschillende boxen vol bijzondere kazen met verhalen en mijn mindful proefwijzer.

Wat is Suzies Cheesestories nou precies?

Verschillende boxen vol heerlijke, authentieke kazen met ieder een eigen verhaal, een lekkere confiture, ambachtelijke kaastoast en een proefwijzer. Je kunt ook een door mij aanbevolen bijpassende wijn of port mee bestellen.

Met Suzies Cheesestories wil ik graag:

♥ kaasstress voorkomen en in 1 box alle ingrediënten bieden voor een fantastisch en bijzonder kaasplateau
♥ jou en jouw gasten laten smullen van bijzondere kazen en hun mooie verhalen
♥ jullie uitdagen met alle zintuigen te proeven voor de beste & leukste smaakbeleving
♥ bijdragen aan een mooi kaasfeestje, waar nog lang over nagepraat wordt. Van de mooiste momenten proef je samen!

Ben je een echte levensgenieter

en/of kaasfan en verras jij jouw gasten graag met iets bijzonders?
Maar vind je het lastig om een keus te maken tussen al die kazen of om de
tijd te vinden voor een goed advies? Dan is Suzies Cheesestories wat voor jou!

quote2

Wil je meer over mij weten en over Suzies Cheesestories?
Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief.
Je kunt me ook vinden op Facebook en Instagram.

liefs-suzan-90%25-02kopie

Schrijf je in voor Suzies Nieuwsbrief en maak kans op een gratis Suzies Cheesestory Box!