Veel gestelde vragen

Kan ik alle kazen eten als ik zwanger ben?

Nee de rauwmelkse zachte kazen kun je niet eten als je in verwachting bent. Harde rauwmelkse kazen wel. De Old Stories Box is de enige box waarvan je alle kazen kunt eten als je zwanger bent. De andere boxen bevatten ook kazen die je niet kunt eten. Deze informatie vind je op de kaaskaarten in de box maar ook op deze website bij de type boxen onder het menukopje Bestellen.

Worden de kaasboxen gekoeld vervoerd?

Ja de boxen worden gekoeld vervoerd.

Waar vind ik de allergeneninformatie?

De allergeneninformatie vind je op de kaaskaarten in de box.

Als ik een bijpassende drank mee bestel kan ik die dan bij alle kazen uit de box drinken?

Helaas gaat dat niet altijd op, maar deze drank combineert wel het beste bij de meeste kazen in de box. Op de kaaskaarten in de box onder Wijntip vind je deze informatie.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending is gratis binnen de ingestelde regio (Houten eo)

Kan ik de box ook cadeau doen?

Ja dat kan! Je kunt in het bestelproces een ander afleveradres opgeven en bij het veld opmerkingen aangeven wat ik op het kaartje voor de gelukkige mag schrijven.

Kan ik meerdere boxen tegelijk bestellen?

Ja dat kan zeker. Omdat sommige kazen enkele weken nodig hebben om hierheen te komen raad ik je aan grotere bestellingen minstens 3 weken van te voren te bestellen.

Waar en wanneer bezorgt Suzies Cheesestories?

Suzies bezorgt alleen op donderdag in Houten eo (postcodes 3985-3998).  Woon je hier niet en wil je toch heel graag genieten van een Suzies Cheesestories Box? Stuur me dan een mailtje dan doe ik mijn best hier een oplossing voor te vinden voor jou!

Wat gebeurt er met mijn kaasbox als ik niet thuis ben?

Dan bezorgen wij de box bij jouw buren en zullen vragen de box gekoeld voor je te bewaren tot jij hem komt ophalen.

Hoe lang zijn de kazen in de kaasbox houdbaar?

De kazen zijn bij ontvangst minstens 5 dagen houdbaar, de meeste kazen zullen nog zo’n 10 dagen houdbaar zijn. Ter informatie: hoe dichter bij de tht datum hoe lekkerder.

Hoe kan ik de kazen het beste bewaren?

De kazen moeten in de koelkast bewaard worden. De rauwmelkse kazen hebben een sterkere geur, dezen kun je bewaren in een afgesloten bewaardoos (zoals van tupperware).

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt vooraf via ideal en creditcard betalen.