Suzies Love Stories

Bijna Valentijnsdag! Okee misschien is het best wel commerciële onzin.. maar ja ik hou er zo van; verrassingen, lieve kattebelletjes, rode rozen, heel veel hartjes en natuurlijk hartjeskaas! Ik doe dan ook altijd lekker aan Valentijnsdag en hoop dan stiekem hij ook ;-)..

Mijn favoriete Valentijnsavond:
 onder een dekentje op de bank met mijn lief, berenvel staat nog op mijn wishlist..
 onze favoriete netflix serie kijken (fijn muziekje mag ook)
bij gebrek aan open haard (ook op wishlist) heel veel kaarsjes
 en een tafel vol lekkere kaasjes met bijpassend wijntje binnen handbereik
 niet heel sexy maar lekker in comfy kleding waarin ik goed kan uitbuiken!

Omdat ik vast niet de enige ben die daar heel blij van wordt en graag wil laten zien dat liefde & kaas heerlijk samen gaan, heb ik speciaal voor Valentijnsdag een limited Suzies Box samengesteld; SUZIES LOVE STORIES! Want iemand verrassen maakt blij en hier kun je zelf ook lekker van mee genieten (nog verrassender is het natuurlijk om dat niet alleen op Valentijnsdag te doen ;-)). Suzies Love Stories is een box vol heerlijke kazen waar de liefde vanaf spat, zoals een prachtige hartvorm of een mooi liefdesverhaal om van te smullen. In de box vind je 5 kaasbeauties, waaronder een lepelkaasje om romantisch samen uit te lepelen, een waanzinnig lekkere dronken blauwader en een mooie geitenkaas in een hartvormige jurk. Natuurlijk ontbreken de gedroogde rozenblaadjes, een heerlijke dip, ambachtelijk kaastoast en Suzies Proefwijzer & Stories niet.

♥♥ Een heerlijk Valentijnscadeau voor jou en jouw cheeseheart! ♥♥

Valentijn kaasbox

Bij een pre-order ontvang je mijn tas cadeau!

Omdat de kaasjes van ver komen en een vrij korte houdbaarheidsdatum hebben zijn er maar een beperkt aantal boxen beschikbaar. Wil je de kaasplank niet mis slaan? Pre-order hem dan vast, als je voor 7 februari aanstaande mijn Love Stories hier https://www.suziescheesestories.nl/product/suzies-love-stories/  bestelt ontvang je deze toffe tas cadeau!

 

Heaven on Earth

Bij lekkere kazen hoort natuurlijk ook een lekker wijntje. Het was even zoeken en best moeilijk kiezen maar ondertussen genoot ik daar met volle teugen van :-). Ik vond er 1 die hemels matcht met mijn Love Stories whoehoeee en niet alleen haar naam is mooi: Heaven on Earth! Een zalig goudkleurig biologisch maar ook een fairtrade dessertwijntje. Ze doet haar naam eer aan want WAUW dit is echt hemels spul. Je proeft en ruikt sinaasappelschil, honing, abrikoos, een beetje krenten en heel veel geconcentreerde andere smaken! Maar het is met name de textuur van de wijn in je mond waar ik zo van hou; puur zacht fluweel… Mmmm!

Sneak Peak!

De verhalen van de kazen uit Suzies Love Stories zijn zo leuk en lief! Ik moet me echt inhouden om ze niet al allemaal te verklappen. Maar een beetje voorpret kan geen kwaad toch? Ik zal een klein beetje uit de doeken doen over het verhaal van de Neufchatel. Waarschijnlijk is dit het oudste kaasje uit Normandie. Deze lieve lekkere kleine kaashartjes werden tijdens de Honderdjarige oorlog door blozende verliefde Bretonse meisjes ingezet om stoere soldaten aan de haak te slaan! Liefde gaat immers door de maag. Je kunt zelf gaan testen of dit waar is.. 😉

Happy Valentine!